Poštovní skřítek Jaksemáš a zachráněné Vánoce - Pageová, Alexandra (Fragment, 2023)
Vánoce se kvapem blíží, Penny Blacková se ale svátečně necítí. Vše se změní, když na poště narazí na roztomilé mluvící stvoření, které se pokouší zmizet s jedním z dopisů. Jaksemáš ale není zloděj. Je to skřítek Třídič a brzy Penny zavede do světa ukrytého v tunelech pod ulicemi Londýna. Třídiči zasvětili svůj život záchraně nedoručených dopisů a starají se o to, aby se dostaly ke svým adresátům. Jejich poslání je však v ohrožení. Ubrání se spolu s Penny zlovolnému lovci krys a dočkají se veselých Vánoc?