Vůle žít - Amphlett, Rachel (KNIHA ZLIN, 2023)
Příměstský vlak přejede tělo na úseku trati přezdívaném "míle sebevrahů". Brzy se však ukáže, že muž byl obětí promyšlené vraždy. Detektiv seržantka Kay Hunterová dojde k mrazivému závěru: inkriminovaná trať svou pověst získala kvůli brutálnímu sériovému vrahovi. Kay musí prošetřit řadu odložených případů a zároveň zjistit, kdo stojí za profesní mstou namířenou proti ní. Když dojde k další vraždě, Kay si uvědomí, že pachatel změnil svůj jízdní řád. Smrtící plán se dal do pohybu a čas se neúprosně krátí...