Únikovka - zimní dobrodružství: Vánoční past - Eich, Eva (Ella & Max, 2022)
Úniková hra plná rébusů a hlavolamů. Poslední dny před Vánoci plánuje Nela strávit v pohodě u počítače nebo pojídáním cukroví. Jenže pak se začnou dít podivné věci. Její spolužák Max chodí do školy totálně vyřízený, ale nechce jí prozradit proč.