Velká kniha o mašince Tomášovi - Awdry, W (Egmont, 2009)
Užitečné mašinky z ostrova Sodor vám přivážejí pořádný náklad - plných dvě stě stránek svých pohádek! Najdete mezi nimi pohádky o Tomášovi, Edwardovi, Henrym a Dieselovi, ale také o malých mašinkách z horské úzkorozchodné tratě Rheneasovi, panu Handelovi či Peteru Samovi. A můžete se těšit i na jednu pohádku navíc nazvanou Vánoční expres. Tak už se pěkně usaďte a poslouchejte!