Knížka o kočkách - Bárta, Václav (Grada Publishing, 2023)
Co kočkám dělá největší radost? Když si s nimi povídáte a vyslechnete si, co mají na srdci. Do každého příběhu pořádně zatnou drápky a vydrží mňoukat celé hodiny. A jejich historky jsou plné legrace a zábavy. Přečtěte si o lásce k rybaření norské lesní kočky, o kuchařském umění mainského mývalího kocoura nebo o ruském modrém kocourovi, který se chtěl dostat ke hvězdám.