Neotvírat!!! Mrňavé! - Habersack, Charlotte (Drobek, 2023)
Humorný příběh tří kamarádů, na které v balíčku čeká další tajemný tvor.Nový balíček je tady! V balíčku jsou mrňaví Maipuové. Jsou malí, ale příšerně živí... a je jich hrozně moc! Mrňousové se rozběhnou po celém městě. V Horním Suchopáru se mají brzy konat akční závody. Zvládnou Nemo, Otka a Béda pochytat mrňavá stvoření včas a závody zachránit?