Ztřeštěný dům na stromě: 130 pater - Griffiths, Andy, 1961- (Petrkov, 2023)
Andy a Terry přidali dalších třináct super pater: mimozemskou observatoř, metač mýdlových bublin, chňapátor (může chňapnout kdykoli cokoli odkudkoli), patro na měření času a další ztřeštěnosti. Tak neváhejte a vydejte se za dobrodružstvím s Andym a Terrym do jejich stromového světa!