Velký průšvih - Bártová, Anna Beatrix (Lirego s. r. o., 2023)
Vždycky, když Honza s Pavlou přišli někam do společnosti a někdo se jich ptal, kdy si pořídí ještě jedno společné dítě, Honza hlásil, že tohle úplně stačí. Dohromady mají čtyři děti, které jim dokážou dát pořádně zabrat. Byl pevně rozhodnutý, stejně jako Pavla. Další dítě mít prostě nebudou. Nikdy. Ani náhodou! A teď je najednou tady. Těhotenský test. Pozitivní.