Čas lovu - Deaver, Jeffery (Kniha Zlin, 2022)
Colter Shaw je ostřílený specialista na hledání lidí, ale Allison Parkerová a její dcera jsou oříškem i pro něj. Allison je totiž geniální konstruktérka a při útěku využívá veškeré své znalosti a schopnosti. A že to skutečně potřebuje - v patách má nejen zarputilého bývalého manžela, ale i dva nájemné vrahy, kteří ke své práci přistupují se sadistickým potěšením. Colter Shaw se za matkou a dcerou vydává až do odlehlých koutů amerického Středozápadu. Kam ho neznačené stezky zavedou tentokrát?