Ďáblové jsou tu - Penny, Louise (Kalibr, 2023)
První večer v Paříži se Gamachovi sejdou jako rodina na večeři s Armandovým kmotrem, miliardářem Stephenem Horowitzem. Když jdou pak společně domů, s hrůzou sledují, jak kdosi Stephena vozem srazí k zemi a těžce zraní, což, jak Gamache tuší, není nehoda, ale úmyslný pokus o vraždu. Poté co se u Stephena najde podivný klíč, vydají se Armand, jeho žena Reine-Marie a Jean Guy Beauvoir do pařížského archivu, kde se ponoří hluboko do tajemství, která Stephen střežil celá desetiletí. Kvůli děsivému nálezu ve Stephenově pařížském bytě je pak jasné, že tajemství jsou mnohem temnější a nebezpečí mnohem větší a bezprostřednější, než si uvědomovali. Brzy je celá rodina zapletena do sítě lží a podvodů. Aby se Gamache dopátral pravdy, bude se muset rozhodnout, zda může věřit svým přátelům, kolegům, instinktům i vlastní minulosti. Dokonce své vlastní rodině...