Každý kopec bere ...dech - Silný, Milan (Cykloknihy, 2017)
Autor popisuje své zážitky z výprav, které podnikl spolu se svými přáteli v průběhu let 2010-2016. Jejich cílem se staly turisticky atraktivní i málo známé hory a kopce z různých částí Česka. Součástí textu jsou rovněž barevné fotografie. Deníkové zápisy z cyklistických cest po různých horách České republiky.