Hříchy minulosti - Brown, Sandra (HarperCollins Polska sp. z o. o., 2023)
Černá ovce rodiny To, co udělal, bylo neodpustitelné. Ale to, co se chystal udělat, bylo skoro stejně špatné. Cage a Hal jsou tak rozdílní, jak jen dva bratři mohou být. Hal se vydal spravedlivou cestou, zatímco Cage je nenapravitelná černá ovce rodiny. Jediné, co mají společného, je láska ke stejné ženě. Jenny miluje Hala pro jeho oddanost svému povolání, ale v hloubi duše si přeje, aby jeho touha po ní hořela stejně vroucně jako ta její pro něj. Touží po milenci, jehož nespoutaná smyslnost se více podobá… Cageovi. Pečlivě připravený plán Po smrti syna se žena vydává hledat dítě, které by zaplnilo díru v jejím srdci. Rozvedená a zničená ztrátou syna je Arden naprosto osamělá. Má však ještě jedno dítě, – to, kterého se po narození vzdala, aby zachránila své manželství a rodinu před finančním krachem. Věří, že syn, kterého nikdy nedržela v náručí, by mohl zmírnit její zdrcující bolest srdce. Po letech hledání Arden opouští Los Angeles a odjíždí na Maui, kde její prvorozený syn v současné době žije. V tropickém ráji na Havaji však začne pochybovat o svém rozhodnutí kontaktovat ho. Ví totiž, že jeho nalezení by mohlo vzkřísit všechny polopravdy, tajemství a nevýslovné lži, které jeho narození provázely…