Terezka chce pejska - Krzyźanek, Joanna (Junior, 2022)
Knížka s krátkými příběhy a barevně rozlišenými slabikami je vhodná pro začínající čtenáře nebo pro děti, které se čtením mají potíže. V knize najdou děti zábavné příběhy holčičky Terezky, chameleona Leona a mnoha dalších hrdinů. Slova každého příběhu jsou rozdělená do slabik v červené a modré barvě a jsou použita snadno čitelná písmena. Kniha využívá ověřenou výuku čtení po slabikách, přičemž barevné slabiky čtení ještě usnadňují. Pomáhají dětem nejen spojovat slabiky do slov, ale i poznávat shodné slabiky v různých slovech