Pec nám spadla: 12 písniček snadných k zahrání - Jelenová, Veronika (Junior, 2021)
Kalamajka, mik, mik, mik, Šla Nanynka do zelí, Jede, jede poštovský panáček, Když jsem já sloužil – vaše dítě si může zahrát a zazpívat oblíbené lidové písničky. Ve zpěvníku s elektronickým pianem najde dvanáct písniček, které se snadno naučí hrát a zpívat podle barevných not.