Kdo to tu štěká, mňouká, bučí? - Pospíšilová, Zuzana (Junior, 2022)
to knížka pomůže dětem seznámit se se zvuky, které jednotlivá zvířata vydávají. Stačí lehce stisknout obrázek zvířete na zvukové hračce, zaposlouchat se a zvuky napodobit. V knize najdou děti také básničky, ve kterých je stručný popis toho, jak zvíře vypadá, čím se živí nebo proč je pro člověka užitečné. Nechybějí ani reálné fotografie, které dětem usnadní dané zvíře v přírodě lépe rozpoznat.