Léto na vodě - Martišková, Petra (Klokan, 2018)
„Konečně prázdniny!“ těší se na nejsladší dva měsíce v roce se svojí kámoškou Aneta. Jenže doma to mezi rodiči pěkně skřípe a místo na vandr se jede na vodu. A ještě k tomu jí hodí na krk i ségru, která jí dělá za života peklo. Tři týdny bez mobilu a internetu s protivnou Beátou za zády a klukem, kterého by nejraději vystřelila na Měsíc? Tohle léto bude za trest…