O létajícím autě - Hoňková, Iva (Grada Publishing, 2023)
Míša a Jindra jsou nejlepší přátelé a nerozluční parťáci. Mají toho mnoho společného, ale nejvíce zbožňují letadla. A když se dozvědí, že se na malém letišti koná letecký tábor, ani na chvíli nezaváhají. U tábora stojí starý hangár, do kterého je přísný zákaz vstupu. Každý večer do něj přijíždí pan vědec, který působí podivně a nepřátelsky. Co asi v hangáru skrývá?