Tlapky chrání zvířátka - Stevens, Cara J. (Egmont, 2023)
Příběhy oblíbených hrdinů z televizního seriálu. V Adventure Bay se chystá Festival Země, v noci se však přižene obrovská bouře, která napáchá spoustu škod. Tlapkovou patrolu čeká mnoho úkolů.