Pohádky z rozkvetlé louky - Kopcová, Gabriela (Akcent, 2023)
Šest bohatě ilustrovaných pohádkových příběhů pro malé čtenáře. A co se všechno dozvědí? Motýl Šediváček bude za záchranu zapomenuté louky odměněn krásnými barvami, Zvoněnka, královna všech lučních zvonků, dokáže probudit spící vítr, aby přifoukal dešťové mraky, Beruška dostane od sluníčka své tečky, malý cvrček se konečně naučí hrát na housličky, krtek, který chtěl všude kralovat, se spokojí se svým dvorkem a zlomyslná vosa si bude muset vyrábět svůj med sama.