Vánoční pohádky - Atienzar, Antonio (SUN, 2023)
V této krásné knize najdete tři nádherné a něžné příběhy plné vánoční atmosféry. Během čtení Vás bude provázet a bavit Santa, skřítkové, víly a další záhadné bytosti. Knížka má velká písmena, je vhodná i pro prvňáčky jako první čtení.