V Lese. Kdo se to tu schovává? - McEwenová, Katharine (PRESCO GROUP, 2021)
Knížka za více než 20 otevíracími okénky ukrývá spoustu roztomilých zvířátek a jiných lesních živočichů, kteří čekají jen na to, až je malý čtenář najde. Při práci s knihou si dítě jednak procvičí jemnou motoriku, jednak se nenásilnou formou naučí řadu zajímavých věcí o přírodě.