Boží potměšilost - Řehák, Zdeněk (Moravská Bastei MOBA, 2023)
Doktor Richter a doktor Jon jsou dva mladí praktičtí lékaři, kteří společně ordinují na venkovském středisku. Doktor Richter je rozvedený, z manželství má nezletilého syna, se kterým mu jeho bývalá žena ze všech sil znesnadňuje styk, doktor Jon, dosud svobodný, zase bojuje se sexuální závislosti na své vdané milence, která rozvod se svým bohatým manželem neustále odkládá. Při cestě do Chorvatska se však Jon seznámí s pohlednou dívkou Eliškou, jejímuž kouzlu zcela podlehne. Dovolená u moře končí a blíží se návrat. Dokáže nový vztah přebít předchozí fyzickou závislost? Možná se události vyvinou docela jinak, než Jon očekával, a znovu se potvrdí rčení, že chceš-li poznat boží potměšilost, plánuj…