Černočerné srdce - Galbraith, Robert (Kniha Zlin, 2024)
Když do detektivní kanceláře vpadne rozrušená Edie Ledwellová, Robin Ellacottová neví, co si o nečekané návštěvě myslet. Spoluautorku animovaného seriálu Černočerné srdce prý neustále pronásleduje internetový uživatel s přezdívkou Anomie. Robin usoudí, že jí nemůže nijak pomoct, a vše pustí z hlavy. Za pár týdnů však přijde šok – mladou ženu totiž kdosi zavraždil na hřbitově Highgate, kde se celý seriál odehrává. Robin a Cormoran Strike se pouštějí do pátrání… a brzy objeví zcela nové podoby zla. „Mimořádně zdařilý současný kriminální román, který poukazuje na mnohé negativní aspekty sociálních médií a on-line. Zároveň se autorka dobře vypořádala s problémem, kterým si sama musela projít.“ čtenář z Goodreads "Varovný příběh o vlivu virtuálního světa na životy skutečných lidí." Guardian