Denis - Repová, Hana (Red, 2024)
Občas musíme všechny opustit, abychom našli sami sebe. Denisovy sourozence by asi nic nepřekvapilo víc než jeho náhlé prohlášení, že se musí ženit. Nikdo z nich totiž neměl ani ponětí, že se vůbec s někým vídal. Plán, který jim teď Denis předkládá, je ale naprosto šokuje. Přestože jsou Sebastian, Tina i Lilly proti, rozhodne se Denis vsadit všechno na jedinou kartu. Je totiž neochvějně přesvědčený, že jeho plán musí vyjít. Nedlouho poté ovšem zjistí, že některá životní rozhodnutí jsou těžší, než očekával, a je tudíž jen na něm, jak se s důsledky svého počínání vypořádá. Třetí díl úspěšné společenské série Soukromé problémy od slovenské autorky bestsellerů přináší náhled do života a přemýšlení dalšího z oblíbených sourozenců.