Hra na schovávanou - Fjell, Jan-Erik, 1982- (Knihy Omega, 2024)
Anton Brekke se vrací se sedmým případem, z něhož opět tuhne krev v žilách. Všechno nasvědčuje tomu, že uprchlý sériový vrah Stig Hellum se po dvou letech vrátil a začal opět zabíjet. K první oběti se brzy přidá druhá, jenže detektiv Anton Brekke s parťákem Magnusem Torpem nemají jedinou indicii, která by je k dopadení vraha přiblížila. Místo odpovědí přibývají jen další otazníky a jména na seznamu podezřelých. Při pátrání po tom, kde se Hellum celé dva roky skrýval a kdo mu pomohl k útěku, se ukazuje, že v předchozím vyšetřování jsou značné nedostatky. Že by do všeho byl zapleten někdo od policie? Nebo snad spisovatel, který tvrdí, že sériový vrah je jeho přítelem, a právě o něm vydal knihu? A jak k rozluštění případu přispějí záhadné pohlednice z norských výletních lodí, které dostaly rodiny obou obětí?