Odvážná žena - Haran, Elizabeth (Klokan, 2024)
Austrálie 1967: Cassie má obrovskou radost, když se jí splní přání a je přijata coby zdravotní sestra a pilotka u letecké lékařské služby. Žena pilotující letadlo však ve své době působí velké pozdvižení a Cassie musí o své místo těžce bojovat. Svým laskavým chováním si ale rychle získá uznání a sympatie okolí. Ještě kdyby se jí tak podařilo přesvědčit o svých schopnostech i lékaře Mikea.