Lionel Messi - Zalán, Bodnár (CPress, 2023)
V zemi jménem Argentina se jednoho červnového dne roku 1987 narodil malý chlapeček. Když mu byly čtyři roky, dostal k narozeninám od své milované babičky fotbalový míč. A tento dárek mu navždy změnil život. Od té doby toužil po jediném - hrát fotbal každý den a stát se výborným fotbalistou. Ten malý klučina se jmenoval Lionel Messi a dnes je jedním z nejlepších hráčů všech dob. Pojďte si přečíst jeho příběh, poznejte jeho rodinu a seznamte se s jeho úspěchy. Čeká na vás krásné fotbalové dobrodružství.