Věrný vlk - Ciprová, Oldřiška (Grada Publishing, 2024)
Vlkova vlčice se brzy stane maminkou. Jonáš je připraven udělat všechno pro to, aby mohla žít celá rodinka společně ve vlčí rezervaci. Právě začal chodit na střední školu, kde je to pro něj hodně náročné. Navíc onemocní jeho pejsek Buddy. Sára je mu sice pevnou oporou, ale času mu na ni moc nezbývá, což do jejich vztahu přináší první spory. Jak se Jonáš vypořádá se starostmi o vlčata, pejska, školu i svou lásku?