Vlčí dívka: Velký útěk - Do, Anh (Grada Publishing, 2024)
Po čtyřech letech strávených v divočině jen se zvířaty Gwen konečně narazila na člověka! Jenže místo toho, aby jí cizí muži pomohli, zavřeli mladou robinsonku do náklaďáku a odvezli ji do zajateckého tábora. Odstřižená od své smečky, padla vlčí dívka do rukou těm samým nepřátelům, před kterými s rodinou utíkala. Její věrní zvířecí přátelé pod vedením vlčice Jitřenky se však nehodlají vzdát bez boje. Aby se jim podařilo Gwen a jejího nového kamaráda Ruperta zachránit, budou muset využít vše, co se v divočině naučili.