Inspektorka Lottie Parkerová 9: Tiché hlasy - Gibney, Patricia (Euromedia Group, 2024)
Rachel Mullenová byla zavražděna, a když inspektorka Lottie Parkerová objeví v jejím hrdle skleněný střep, obává se, že může jít o oběť sériového vraha. Noc předtím byla dívka na večírku v nové luxusní restauraci a Lottie znepokojuje, že Rachelina kabelka a klíče zmizely a že nikdo z účastníků party ji neviděl odcházet. Když už si Lottie myslí, že má stopu, naplní se její nejhorší obavy: byla nalezena další žena... se střepem v krku. Jenže mladá lékařka nebyla hostem večírku, takže je Lottie pořád na začátku. A pak se ztratí její snoubenec Boyd. Dokáže Lottie proniknout do mysli zvráceného vraha dřív, než bude pozdě? Nebo bude muž, jehož miluje, navždy umlčen?