Nevlastní dítě - Trope, Nicole (Kalibr, 2023)
Telefonát, kterého se děsí každá matka. Po cestě domů z obchodu mi zazvoní telefon. Volá mi nevlastní dcera Shelby, která zrovna hlídá mou tříletou Millie, a hystericky křičí, že se moje holčička ztratila. Do pátrání se zapojí policie a rychle se ukáže, že Shelby něco skrývá. Do toho mi přijde anonymní zpráva, že můj manžel není ten, za koho se vydává. Vlastní rodina mi najednou připadá cizí. Každý má nějaké tajemství - dokonce i já. Nikdo neví, proč jsem se vrátila pozdě z obchodu, a já proto cítím ohromnou vinu. Jakmile pravda vyjde najevo a všechny naše lži se odhalí, bude už na záchranu Millie pozdě?