Půlnoc opět přichází - Stabenow, Dana (Mystery Press, 2024)
Policista Jim Chopin, přezdívaný Vrtulník Jim, stojí před nelehkým úkolem: najít soukromou vyšetřovatelku Kate Shugakovou. Ani ji, ani její poloviční vlčici Obludu už několik měsíců nikdo neviděl. Jim tuší, že pokud Kate nechce, aby ji kdokoli našel, pak ji taky nenajde. Potom ale zaúřaduje zlomyslná náhoda, díky níž na ni Jim narazí v Beringu, rybářském městečku založeném moravskými misionáři na západním pobřeží Aljašky. Právě tam se Kate ukryla pod falešnou identitou před světem. Zatímco se Kate snaží během nekonečné dřiny při nakládání letadel uniknout myšlenkám na nedávnou tragédii, Jim spolu s FBI pátrá po ukradeném ruském plutoniu. Než ale stihnou probrat několik posledních měsíců jejího života, jsou až po uši namočeni v Jimově případu, který je náhle komplikovanější a mnohem nebezpečnější, než se zprvu zdálo.