Patříme k sobě - Moran, Beth (Ikar, 2024)
Romantický příběh odehrávající se na farmě v Anglii. Eleanor potřebuje zmizet z Londýna, a tak nahází do auta svoje věci a vydá se za kamarádkou Charlie na Damsonovu farmu. Na místě ale Eleanor nachází jen Charliina truchlícího bratra Daniela a sedmiměsíční Hope, jeho neteř, kterou adoptoval. Farma, o níž toho mladá žena slyšela tolik pěkného, se rozpadá a nikdo se o ni nestará. Od vlastních problémů se Eleanor utéct podařilo, teď se ovšem zapletla do cizích. Ferrington, na jehož okraji se statek nachází, nedělí jen řeka, ale i letitý svár. Jakmile však začne na dveře klepat jaro, farma díky Eleanořině péči a lásce znovu ožívá. Dokáže Eleanor sjednotit znepřátelenou vesnici a vrátit Danielovi chuť do života, nebo ji dřív dostihne její temné tajemství? Nakladatelská anotace