Bodyguardka - Center, Katherine, 1972- (Motto, 2024)
Milostný román o osobní strážkyni, která chrání celebritu před stalkery a přitom tak trochu přestane být profesionální. Hanna Brooksová rozhodně nevypadá jako někdo, kdo dokáže zlikvidovat protivníka propiskou nebo vývrtkou na víno. Pod maskou nenápadné holky z Texasu se však skrývá profesionální bodyguardka, která kvůli hollywoodskému sexsymbolu Jacku Stapletonovi nasadí vlastní život. A taky srdce. Aby ho ochránila před šílenou stalkerkou, musí proniknout do Jackova soukromí a na ranči jeho rodičů předstírat, že je jeho přítelkyní. Jack je díky ní v bezpečí. Ale kdo ochrání bodyguardku před jejími city? Nakladatelská anotace