Šepoty - Audrain, Ashley, 1982- (Euromedia Group, 2024)
Působivý román o čtyřech ženách a matkách zároveň, jejichž vzájemnou soudržnost a přátelské vztahy naruší jedno nesvědomité a bezohledné rozhodnutí. Whitney Loverlyová sedí u nemocničního lůžka svého malého syna Xaviera, který je v kómatu poté, co uprostřed noci vypadl z okna pokoje. Sužovaná výčitkami a vinou s nikým nemluví, zatímco se její muž, sousedé a přátelé snaží vyrovnat s tím, jakou roli hráli v událostech, jež ke strašnému neštěstí vedly: odcizení manželé Blair a Aiden Parksovi, nejlepší přátelé Loverlyových, Rebecca a Ben Goldsmithovi, kteří marně zkouší založit vlastní rodinu, a nakonec i Mara Alvarová, portugalská důchodkyně, kterou pronásleduje její osobní tragédie. Na pozadí Xavierova boje o holý život se odvíjí příběh o zkouškách mateřství a o tom, co se stane, když ženy odmítnou naslouchat svým šepotům. Nakladatelská anotace