Smrt pod kůží - Barker, J. D., 1971- (Kniha Zlin, 2024)
Když se oběť stane detektivovou posedlostí. Strážník Walter OBrien se při své první službě v řadách detroitské policie náhodou dostane na místo vraždy. Uvnitř zchátralého bytu právě vyděšená krásná dívka usmrtila svého únosce. Představí se jako Amy Archerová a mezi ní a Walterem okamžitě vznikne podivné pouto. Když ji Walter převáží do nemocnice, Amy se podaří utéct z jeho policejního vozu, čímž policii překazí vyšetřování. A Walter ji nemůže dostat z hlavy. V době, kdy je povýšen na detektiva, se už jeho fascinace zmizelou šedookou ženou mění v posedlost. A když Amy znovu zahlédne, je odhodlaný ji najít. Zjistí ale, že je nějakým způsobem zapletená do řady nevysvětlitelných vražd, které právě vyšetřuje. Po mladé ženě pátrá i tajná vládní agentura, s níž začne Walter spolupracovat. Postupně odhalují související vraždy, které sahají daleko do minulosti. Walter ví, že právě on musí zabránit dalším úmrtím. Jak vysokou cenu ale bude ochotný zaplatit, aby vražedné běsnění jednou provždy zastavil?