Všichni dobří lidé - Flowers, Ashley, 1989- (Euromedia Group, 2024)
Novinářka odhaluje temná tajemství svého rodného města, když po letech začne řešit vraždu své sousedky z dětství. A nyní po dvaceti letech zmizí další dítě. Všichni z Wakarusy si pamatují na dávnou vraždu šestileté January Jacobsové. Margot byla tenkrát stejně stará, teď už žije jinde a je novinářkou, ale vždy ji pronásledoval strach, že místo ní mohla zemřít ona. Když se vydá domů, aby pomohla s péčí o strýce, je to jako návrat v čase. Wakarusa zůstala stejná: dusivá a tajnůstkářská. A pak za děsivě podobných okolností zmizí pětiletá Natalie z vedlejšího města. Všechny staré pocity se Margot vracejí a ona si přísahá, že holčičku najde a zjistí, co se před lety stalo. Jenže se zdá, že policie, rodina i zdejší obyvatelé něco skrývají. A čím hlouběji Margot pátrá, tím naráží na větší odpor. Ale o to víc sílí také její odhodlání konečně odhalit pravdu. Nakladatelská anotace