Co by udělala Wednesday? : buď sama sebou - Thompson, Sarah (CPress, 2024)
Životní filozofie podle temné a osobité Wednesday Addamsové. Podívat se na život pronikavýma očima Wednesday může pomoci cítit se silnější, schopnější a autentičtější než kdy dřív. Neunavná feministická ikona s typickými copy a bílým límečkem nosí svou pochmurnou osobitost s patřičnou hrdostí. Jednoduché, ale účinné rady se věnují rodině, stylu, hudbě, práci, tvořivosti i mezilidským vzahům. Nakladatelská anotace. Kráceno