Na břehu minulosti - Olsen, Gregg, 1959- (Vendeta, 2024)
Krimithriller vypráví příběh o dalším z případů detektiva Megan Carpenterové. Tentokrát musí odhalit a dopadnout vraha, který si za své oběti vybírá ženy krátce po porodu. Když se v opuštěné zátoce Mystery Bay najde tělo Leann Truittové, jako jedna z prvních se na místo činu dostane Megan Carpenterová. Oběť má charakteristické rány na zápěstích, kotnících a krku, kde byla spoutaná. Ale to není všechno, vedle Leannina těla leží záhadný symbol vyškrábaný do kamene. Megan je odhodlaná neztratit koncentraci a brzy objeví znepokojivou souvislost mezi Leanninou brutální vraždou a zatím nevyřešenými vraždami dvou dalších žen - všechno jsou to zrzky se stejnými zraněními na těle, na místech činů je vyrytý totožný symbol... a nejzajímavější je fakt, že všechny tři byly těhotné. Nakladatelská anotace. Kráceno