Naděje v oblacích - Appleyard, Meredith (Klokan, 2019)
Když se Anně naskytne příležitost pracovat u leteckých záchranářů, je bez sebe nadšením. Jediný háček je v tom, že má základnu v odlehlém vnitrozemí v rodném Broken Hillu. Ale skvělá práce, noví přátelé a především okouzlující kolega Nick jí dávají pomalu zapomenout na hořkou minulost. Co když ale vyjde temné tajemství na povrch a všichni se od ní znovu odvrátí?