Utajené přátelství - Gemeinhart, Dan (Bambook, 2024)
Sedm záhadných dětí se jedné noci zabydlí v opuštěném domě na konci slepé ulice. Jejich příchod ale nezůstane utajen - z okna je pozoruje nesmělý chlapec Ravani. O nových sousedech se musí dozvědět víc! A hlavně: kde mají rodiče? Brzy si mezi dětmi najde kamarádku. Jenže nové přátelství s sebou přináší i jedno velké tajemství.