Za všechno může pes - Kopecká, Tereza (Cpress, 2024)
Moje máma je trochu šílená a donesla domů opuštěného psa Arnoštka. Můj táta je mrzutý právník a nemá rád zbytečné věci. My všichni máme ještě starou babinu, a protože si zlomila nohu museli jsme jí v létě hodně pomáhat. Díky tomu jsem se seznámila s Bětkou, která je machr na holčičí kosmetiku, snědly jsme spolu spoustu čokolády a vyřešily jednu úplňkovou záhadu.