Krvavé tajemství - Amphlett, Rachel (Kniha Zlin, 2024)
Večírek na zahradě kentského zámečku se nečekaně zvrtne, když je objevena mrtvola šestnáctileté Sophie, na jejíž počest se slavnost konala. Přestože se nejdřív zdá, že policie jde na jistotu, podezřelých je nakonec mnohem víc. Aby Kay Hunterová zjistila, kdo za vraždou stojí, musí odhalit temná tajemství exkluzivní komunity, do níž Sophie patřila. Kay navíc stále pátrá po vlastních nepřátelích, a když učiní šokující objev, má pocit, že její život už nikdy nebude stejný.