Severní Plzeňsko - Houška, Lukáš (Starý most, 2024)
Další průvodce z oblíbené řady vás tentokrát zavede na sever od Plzně, aby vám ukázal atraktivní přírodní lokality i cenné památky. Budete mít program na 77 víkendů! Těšit se můžete na okolí Nýřan, Manětína, Stříbra, Kaznějova i výlety kolem Berounky.