Zvěrolékařka: Odvážné cesty - Lark, Sarah, 1958 - (Euromedia Group, 2024)
Tři mladé ženy kráčejí navzdory všem překážkám neochvějně za svým cílem. Následujte dcery zvěrolékařek Daphne, Grit a Helenu do Austrálie, Konga, na Nový Zéland a na Krétu a dočkáte se finále silného rodinného příběhu.