Skandální plán - Kral, Johana, 1966- (Motto, 2024)
Román o neobvyklém plánu, jehož cílem je záchrana a obnova vyhasínajícího a stereotypního partnerského vztahu. Stabilní manželství potřebuje labilní nápady. Prokop je hudební skladatel, Zuzana spisovatelka a scenáristka. On pořádá festivaly, ona kurzy tvůrčího psaní. Ve svém venkovském domku žijí jeden pro druhého. Na první pohled ideální pár. Dlouholetá harmonie má ale prasklinky, ze kterých se derou pochybnosti. Stárnoucí Prokop cítí, že své milované ženě už nedokáže nabídnout dřívější vášeň. Jeho plán je tedy jasný... a skandální. Zuzana potřebuje milence! Ustojí jejich vztah tak absurdní návrh? A co když nakonec není tak absurdní, jak se zdá? Nakladatelská anotace