Všechny květy Paříže - Jio, Sarah, 1978- (Motto, 2024)
Dva ženské osudy spojené tajemstvím z okupované Francie. Romance s válečnými kořeny od americké autorky. Američanka Caroline se po nehodě probouzí se ztrátou paměti v Paříži a snaží se rozklíčovat mlhavé vzpomínky na dřívější život. Nepoznává sama sebe ani byt, v jehož zdi objeví tajemné dopisy. Ty o sedm desetiletí dříve sepsala mladá vdova Céline, která byla během druhé světové války nucena s dcerkou a svým otcem opustit rodinné květinářství. Obě ženy hledají způsob, jak uniknout z tíživé reality. Na proslulé ulici rue Cler se může stát cokoliv. Celá Paříž je totiž plná příběhů nejen o lásce. Nakladatelská anotace