Nic mě nezlomí - Fecková, Veronika (Naše rodina, 2024)
Olivie už není ta ostýchavá dívka z dětského domova, která se neuměla ubránit zlu. Stala se z ní odvážná žena, která si naplno užívá života. Nyní má novou identitu, se kterou získala rodinu a přátele, kteří jí dávají pocítit, že někam patří. Příliš mnoho tajemství z minulosti jí však brání v hledání toho pravého. A proto, že každé rande končí neúspěchem, věší hledání chlapa na hřebík. Dovolená u moře s přítelkyněmi však přináší nové nepoznané možnosti. Je letní známost to, co hledá?