Co se děje v noci v lese - Lachoutová Ričlová, Irena (Grada Publishing, 2024)
Když slunce zapadne a svět ztichne, většina lidí jde spát. To ale neplatí pro obyvatele lesa. Zvířátka se zrovna probouzejí. Les v noci je totiž plný života, možná trochu strašidelný, ale o to krásnější. To, co v křoví výhružně funí, je roztomilý ježek. Hrůzu nahánějící praskání suchých větví jsou kroky plaché srnky. A stín, který se mihne na obloze, je moudrá paní sova. Vydejte se na čtyři výpravy a poznejte kouzelný svět lesa, který v noci ožívá.