Matěj a ztracená písmenka - Hoštičková, Lenka (Fragment, 2024)
Matěje čtení nebaví. Když dostane za úkol napsat o knížce, kterou četl, zlobí se a začne knížky házet na zem. Hned nato zmizí všechna písmenka z celé domácnosti. Nejsou v knížkách, časopisech, nikde. Naštěstí se objeví skřítek Počteníčko, který mu poradí, co s tím.